Preguntes de tardor… a la primavera.

14 Mai 2010

Pocs dies tinc un estat d’ànim (tan) descoratjador. Recorde el dia següent de que el PP tornara a guanyar les autonòmiques al 2007, tenia hora amb una psicòleg (estava patint mobbing) i me trobava tan desolada com hui. La decepció i el pessimisme m’invadien el cor veient el fosquíssim futur social i laboral. En contar-li-ho a la jove terapeuta, vaig observar 2 coses: la seua cara d’incomprensió i un collaret de perles enmarcant-li-la. No torní.

Ahir estava cabrejada com una mona, però hui només tinc ganes de tindre amnèsia. Com diu Ricardo Almenar, són les multi crisi les que realment enfonsen un sistema, en este cas, el meu sistema anímic.

Esta setmana han passat moltes coses, i jo només tinc preguntes …preguntes del cas Camps-Gürtel-PP. Tornarà la pantomima de “los más que amigos”? Montaran a la plaça de bous un super-espectacle de recolzament de Camps (amb diners públics) per denigrar un passet més el nostre País? Al igual que li han fet a Garzón, acabarà en el carrer el funcionari del informe del finançament il·legal del PP? Després voldreu que treballem…

Si Rita es mossega la llengua, s’enverina? O al PP tenen vacunes? Voldrà demandar-me si llig açò?

També tinc preguntes sobre el Gran Teatre Mundial escenificat en quatre actes i gran quantitat d’actors internacionals. Quant Obama (oooh) li cridà a Zapatero… si li haguera cridat jo, també m’ hauria fet cas? Com es que a Portugal i a França es pugen els impostos als rics i ací no? Que passa amb les despeses dedicades a: l’església, defensa, els impostos de patrimoni, de societats, els màxims de irpf…? Com es que ahir es van esquinçar les vestidures els sindicats, però després de 1 reunió (ooooh, sorpresa!) només haurem de fer vaga els funcionaris? Com hem passat  en 1 dia de tindre una crisi mundial, a jutjar als funcionaris que  no nomes tenim la culpa sinó que som uns egoistes insolidaris i no volem cobrar menys?  Com es que els ludòpates psicòpates insaciables del Ibex 35 (i demés) hui ja tornen a caure en picat? Quin altre tambor ens tocaran?

Per fer-me més preguntes, quants dirigents bancaris han dimitit o els han despatxat per fer mal la seua feina? Com es pot tindre com a representant dels empresaris a un paio que arruïna les seues empreses però no ell? Caldrà que opine sobre Rajoy? Com és que les paraules “poble sobirà” no encaixen en totes estes qüestions? Existix la democràcia o només la paraula?  Com s’ho fan tota eixa gent  admirable i treballadora que se dedica a la política i que manté la energia, la honradesa, la il·lusió…?

Post data: els Cines Albatros tanquen este diumenge, després de quasi 25 anys…  Ja plou?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: