Dia de Reflexió

21 Mai 2011

Hui, dissabte com a polític (ò politica) que sóc no vos vaig a demanar el vot. El que si vos vaig a demanar es que reflexionem junts. Perquè normalment la gent més idealista sol fer figa en actes com aquest. Aixina que la primera serà: votar o no votar? Per a mí la pregunta n’es un altra: vos aneu a quedar muts durant 4 anys? Jo no sabria ni voldria. Només disculpe – i aplaudisc- als que estàn acampatd a les places.
El vot blanc que respecte molt i que hauriem de pensar què vol dir i què representa, ací el descartaré per una secilla raó: el politics ho fan. Ningunegen sistematicament eixe grup de gent, supose que perquè ningú no parla per ells…
Passem dons a la pregunta: a quin partit votarem? Seras capaç de votar al Partit Podrit, al dels lladre,s la corrupció i la amoralitat? Tapat bé el nas i després disimula durant 4 anys més!
Pot ser ets dels molts que sent d’esquerres icreus que es millor votar “al bulto”, on més gent hi hà, però jo et pregunte quàntes voltes més eixa gent t’ha de defraudar per a que comprengues que esta colla es penja una “etiqueta” per a sempre acabar fent les politiques contràries.
No voteu amb el nas tapat, no cal. No voteu amb vergonya, no és just, no voteu pels altres, per por, no voteu sense pensar, sense setir al cor el món en el que voleu viure. Cada vot és una oportunitat per canviar el món i el món només el canviem les persones. Voteu amb trellat i amb orgull. Després haureu de suportar-ho durant 4 anys!

2 Respostes per a “Dia de Reflexió”

  1. dolores said

    Estic d’acord en tu. som uns privil-legiats per votar.m’agerà agradat que tingereu mes vots aci,en el poble, i crec que devieu plantera-vos el perque. Estem en un tems de “merchansaise” o com es diga i hia que mirar el que vol la gent i com arrivar-hi.Sabeu que en Silla mes de la mig poble parla castellà i l’altre ni el llig ni l’escriu.Pense que en la bona gent que porteu en la llista a segut una pena no taure mes vots.al cim s’arriva poc a poc, i acoplan-se als temporals. la llengua es important, pero tenim que tindre força per a moure-la.

    • Anna said

      Moltes gràcies pels teus comentaris, Dolors. Seguirem treballant pel poble escoltant la veu de la gent sense perdre la nostra. Respecte al Valencià, com saps per primera vegada hem portat als nostres infoblocs articles en castellà, escrits per una dona d’origen foraster i que viu al parc Sant Roc. Tot i això, ara cal treballar cada dia pel nostre poble, que està un poc fotut.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: